Sök
Filter

Insektsgnag i bark och ved

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Ett standardverk för både naturvård och skogsbruk - det första i sitt slag. Boken ger ovärderlig hjälp för att tolka skogsskador och för att inventera insekter med hjälp av deras gnag i bark och ved. Bestämningsnycklar gör det lätt att hitta rätt art. Fler än 450 rikt illustrerade artfaktablad.
Lagerstatus: Ej i lager
299 kr

Bengt Ehnström som är expert på skalbaggar och andra insekter var tidigare verksam vid ArtDatabanken. Boken bygger på den kunskap som han samlat på sig under årens lopp. Projektet har varit ett mångårigt samarbete med kollegan, fotografen och entomologen Rune Axelsson.

Läs mer

Fakta
Titel Insektsgnag i bark och ved
Text Bengt Ehnström
Bild Rune Axelsson
Innehåll Fler än 450 rikt illustrerade artfaktablad. Bestämningsnycklar gör det lätt att hitta rätt art.
Utgiven 2002-06-01
Sidantal 512
Vikt 1410 g
Mått 193 x 271 x 33 mm
ISBN 9789188506269
Kunder som köpte denna köpte också

Bladmossor: Vitmossor – knappnålsmossor

I svenska skogar och myrmarker kan man inte undgå att lägga märke till den rika mångfalden av mossor. Den här boken är en av fyra volymer om bladmossor. Här presenteras 78 arter i 11 släkten, bland annat vitmossor och björnmossor. Dessutom finns här en introduktion till hela gruppen bladmossor och bestämningsnycklar till klasser och släkten som leder vidare till artnycklar i de fyra volymerna.
599 kr

Fältnyckeln Mångfotingar

Med hjälp av Fältnyckeln kan du enkelt, snabbt och utan avancerad utrustning ta reda på vilken art du hittat! Informationen i Fältnyckeln är ett omarbetat urval från Nationalnyckeln. Här beskrivs de vanligaste arterna med bilder, utbredningskartor och kort information. För varje art finns det en direkt sidhänvisning till Nationalnyckeln.
149 kr

Skalbaggar: långhorningar

Långhorningar ståtar ofta med vackra färger, imponerande kroppsstorlek och synnerligen långa antenner. Därför har de ibland kallats just skalbaggsvärldens aristokrater. Det första mötet med en långhorning kan vara en minnesvärd upplevelse – som när en lång smaragdgrön myskbock flyger förbi framför näsan och med en duns landar på stugans faluröda panel.
499 kr