Priser och köpvillkor

Leveranstid

Leveranstiden är ca 14 arbetsdagar förutsatt att varan finns i lager. Om väntetiden blir mycket längre får du ett meddelande. Vi reserverar oss för att förseningar kan uppstå på grund av oförutsedda händelser.

Fraktkostnad

Är du osäker på hur stor fraktkostnaden blir, kontakta kundservice 
Se böckernas fraktvikter här till höger.

Leveranssätt

Varorna levereras med Posten. Du får uthämtningsavi via SMS eller hem i brevlådan.

SMS-avisering

Du kan få din avi via sms om du fyller i ditt mobilnummer när du gör din beställning. Tjänsten SMS-avisering fungerar endast i Sverige.
Kontakta kundservice om du har frågor.

Betalningsvillkor

Faktura med inbetalningskort bifogas leveransen. Fakturan ska betalas senast 30 dagar efter det att du mottagit varan. Vid försening skickas max två påminnelser ut. Med den andra tillkommer en avgift på 50 kr. Om betalning inte sker efter de två påminnelserna går ärendet vidare till inkasso.

Returrätt/ångerrätt

Nationalnyckeln ger dig ångerrätt 30 dagar från det att du mottagit varan. Meddela kundservice via mail eller telefon om du önskar returnera varan. Du står själv för returportot. Varan måste vara i nyskick och återsändas i välförpackat emballage.

Reklamation

Om varan är skadad eller fellevererad ska du snarast kontakta kundservice. Kundservice skickar dig returfraktsedel så att du kan returnera varan kostnadsfritt. En fellevererad vara skall vara i nyskick och återsändas i välförpackat emballage.

Utlandsförsändelser

För utlandsförsändelser tillämpas Postens portotabell för avtalskunder. Kontakta kundservice för prisuppgifter.

Personuppgifter

Dina uppgifter används för att behandla din prenumeration och dina beställningar. De kan komma att användas av Nationalnyckeln i marknads- och undersökningssyfte. Du kan alltid tacka nej till erbjudanden och välja att inte delta i undersökningar. Har du frågor kontakta kundservice.| Dela